top of page

DÅ ÄR DET KLART! Äntligen kan vi avslöja att Sunsurf Solar är med i Draknästet 2023!


Som ni känner till följer det populära SVT-programmet #Draknästet företagare och entreprenörer när de pitchar sina unika affärsidéer inför en expertpanel av framgångsrika, välkända ansikten.


Uttagningsprocessen till Draknästet var utmanande men gissa om vi blev glada då vi fick höra att vi kommit med! Snart var vi på väg till Stockholm för TV-inspelning, vilket var nervöst, men fantastiskt kul! Helt enkelt en chans man inte kunde tacka nej till.


Drakarna som är med i denna säsong är riktigt imponerande: Sara Wimmercranz, Lena Apler, Shervin Razani, Jonas Tellander, och gästdrake Hannah Widell!


Vårt avsnitt sänds den 7:e september på SVT!


Det kommer även finnas tillgängligt på SVT Play. Länk till avsnittet hittar ni här: https://lnkd.in/em4wKS5h


Bänka er! Vi utlovar högt underhållningsvärde! Faktum är att Sunsurf Solar’s pitch är en ni sent ska glömma!


Men framförallt är vår medverkan i Draknästet er chans att se vad vi jobbar med! I TV-programmet visar vi hur vår smarta, flytande solcellsmodul fungerar i praktiken. Vi kommer också att berätta mer om hur vår idé och produkt kan bidra till en hållbar framtid!


Förhoppningsvis kan Sunsurf Solar inspirera en och annan tittare! Vi hoppas nå er som vill ställa om och investera i modern, grön solcellstenik! Men också ge inspiration till andra unga entreprenörer som, likt oss, har en idé och ett driv att vilja förändra och förbättra miljön och samhället!


Hur tror ni att det gick för oss? Nappade drakarna? Blev det investering?


Det, och mycket mer, får ni se den 7:e september i Draknästet på SVT!


Med vänlig hälsning,


Sunsurf-teamet:

Marc Montgomery

Martin Örgård

Björn Larsson

Comentários


bottom of page